Site Network: Home | Duyuru.info | bondcemil | About

E-GOLD NEDİR:
E-Gold İnternet'te para kazanmanın yaygınlaşması üzerine para biriktirme hesabi olarak kullanılmaya basladi. Yani 2 ay çek beklemiyorsunuz , Şirketler artık paranızı çok küçük bir miktarda veya Aylık , Haftalık e-gold'a yatırıyorlar....
Yani en büyük avantajı aylarca çek beklemiyorsunuz bütün şirketler paranızı tek bir hesaba yatırdığı için Ortaya büyük bir miktar çıkıyor.Böylece paranız ortak bir havuzda birikmiş oluyor.
E-Gold'dan paramızı nasıl çekeceğiz?
E-Gold'dan paranızı ,banka hesabınıza,kredi kartınıza yatırtabilir veya çek olarak temin edebilirsiniz..
E-Gold'un ortak çalıştığı kurumlar var bu kurumlar sayesinde paranızı E-Gold'dan aracı kuruma , aracı kurumdan da çek veya banka hesabınıza aktarabilirsiniz..
E-Gold Genel Bilgiler
E-Gold'da yaş sınırı yoktur..
Her ülkeden İnternet kullanıcısı E-gold'a sahip olabilir..
Paranızı Banka hesabınıza aktarabilirsiniz..

E-GOLD'A NASIL ÜYE OLUNUR:

İlk önce buraya tıklayarak E-Gold ana sayfasına gidin.Ana sayfa da bulunan [Create An Account] linkine tıklayın.Karşınıza çıkan ekran da ''I Agree'' butonuna tıklayın.Karşınıza kayit bilgilerinizin girileceği bir form gelecektir.
Birinci adımda Account Name yani hesap adinizi gireceksiniz. Tüm kayıt esnasinda koyu alanlari doldurmak mecburidir. Account name olarak adinizi ve soyadinizii kullanabilir veya rumuz girebilirsiniz.
İkinci adimda kullanici adı(username) giriyorsunuz.
Üçüncü adımda Name hanesine adinizi ve soyadiniz, adress hanesine adresinizi, city hanesine bulunduğunuz sehri, state/province hanesine ilcenizi (merkez yazabilirsiniz) country/zip/postal code hanesine Turkey ve bulunduğunuz yerin posta kodunu yaziyorsunuz.Email adresinizi giriyorsunuz. Telefonunuzu yaziyorsunuz.
Alternate passphrase
hanesine ise yedek şifrenizi giriyorsunuz. (eger gercek sifreniz 123 ise buraya 1234 girin yani yedek sifre.sayı ve rakam birlikte olmalı) Dördüncü adimda, passphrase yazan yerde New E-Gold passphrase hanesine sifrenizi New E-Gold passphrase again hanesine sifrenizi yeniden yaziyorsunuz.
5 nci hanede yer alan güvenlik numarasi anlamina gelen Turing Number i dikkatlice okuyup altindaki bosluga yazip open diyorsunuz.
Şunun tekrar hatırlatmak istiyorum,Yabancı firmalara ait web sitelerin de dolduracağınız her türlü form da kesinlikle Türkçe (ç,ş,ğ,ü,ö) karakterler kullanmayınız! Mesela, Özgür Özçelik ismini Ozgur Ozcelik olarak yazın.Yalnız isim yazarken değil,bütün form bilgilerini yazarken (adres bilgisi gibi) Türkçe karakter kullanmayın.Çünkü, yabancı sitelerin çoğu Türkçe karakteri desteklemediği için sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Formu yolladıktan sonra, hesap numaranız, yazmış olduğunuz e-mail adresinize gönderilecektir.
E-Gold ana sayfasına gidin.Ana sayfa da bulunan [Access Your Account] linkine tıklayın.
Account Number bölümüne e-mail adresinize gelen hesap numarasını, Passphrase bölümüne şifrenizi (gizli şifrenizi değil!),
Turing number bölümüne yan tarafında bulunan numaraları dikkatlice yazarak sisteme giriş yapabilirsiniz.
E-gold üyesi olmak için buraya tıklayın.

E-Gold Numarasını Nasıl Kullanacaksınız:
Örneğin Opt in Pays "mail oku kazan" şirketinin ödeme bilgileri bölümünde Current Payment Method isimli bir yer var.Oradan E-Gold'u seçiyorsunuz ve Payment Account Id bölümüne e-gold hesap numaranızı yazıyorsunuz.

Hepinize kazançlı günler dilerim...

3 yorum:

At 24 Aralık 2007 10:48 Adsız said...

merhabalar
bir siteden e-gold hesabıma ödeme aldım. bu ödeme bu sitede gözüküyor ancak e-goldda gözükmüyor bunun için bir süre beklememiz mi gerekiyor yoksa ayarı filan varmı seljuk92@gmail.com yardımlarınız için teşekkürler

 
At 27 Aralık 2007 09:58 Paypal Egold said...

merhaba..bir siteden e-gold hesabınıza ödeme almış iseniz mutlaka e-gold hesabınızda görünmesi gerekiyor.Ödeme yapıldıktan sonra bir kaç dakika içersinde hesabınızda görünür.Fakat sitenin ödeme yaptığından emin olmanız lazım.eğer PTC,PTS sitelerinden ödeme almış iseniz ,onların çoğu scam olabiliyor.Yani ödeme yaptık diyorlar ama yapılan bir ödeme yok.Bu tür sitelere dikkat etmek gerek.Veya 1 ay içersinde ödeme yaparlar.Sitedeki hesabınıda Paid yazıyor ise ve e-goldunuza para gelmemiş ise site sahibine mesaj atmanızı tavsiye ederim.saygılarımla

 
At 6 Ağustos 2008 04:14 Unknown said...

Merhaba;

"E-Gold'un ortak çalıştığı kurumlar var bu kurumlar sayesinde paranızı E-Gold'dan aracı kuruma , aracı kurumdan da çek veya banka hesabınıza aktarabilirsiniz.."

Öncelikle anlatımınızın çok güzel olduğunu belirtmek isterim...

Bu aracı kurumlar hakkında internette bir araştırma yaptım. Bunlardan Türkiyede en yaygın olanın "icegold" olduğunu gördüm. Bütün bu konuyla ilgilenen web siteleri "icegold" u tavsiye etmiş ve bununla ilgili bilgiler vermiş. (nasıl üye olunacağı, kesintiler vs.) Bunun dışında birçok sitenin olduğu belirtilmiş (http://www.e-gold.com/unsecure/links.htm)fakat bunlarla ilgili bilgi verilmemiş( bu listeden hangi site güvenilir, türkiyeye para transferi yapıyor, türkiyede kullanımı yaygın mı, komisyonları nasıl vs.)

Ben üye olmak için "icegold" a girdiğimde sitenin e-gold la transfer yapma işini durdurduğunu gördüm. Alternatif siteler hakkındada bilgi sahibi olmadığım için ortada kaldım...

Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu listeden yada bunun haricinde sizin bana önerebileceğiniz yani "E-Gold'un ortak çalıştığı kurumlar var bu kurumlar sayesinde paranızı E-Gold'dan aracı kuruma , aracı kurumdan da çek veya banka hesabınıza aktarabilirsiniz.." cümlenizde kastettiğiniz kurumlar nelerdir...?

Blogunuza ulaşamama ihtimalime karşın yada ulaşsam bile daha farklı konular için sizinle daha rahat iletişim kurmak için mail adresimi bırakıyorum bloga cevap yazdıktan sonra bir de mail adresime kendinizi tanıtarak blogunuzun bu bölümünün linkini gönderirseniz sevinirim.

"oustun1@gmail.com"

Şimdiden çok teşekkürler... İyi çalışmalar dilerim...

 

Yorum Gönder

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.