Site Network: Home | Duyuru.info | bondcemil | About

Paypal ve E-Gold Nedir?

Paypal ve E-Gold ; internet'te para kazanmanın yaygınlaşması üzerine para biriktirme hesabi olarak kullanılmaya basladi. Yani 2 ay çek beklemiyorsunuz , Şirketler artık paranızı çok küçük bir miktarda veya Aylık , Haftalık paypal veya e-gold'a yatırıyorlar....
Yani en büyük avantajı aylarca çek beklemiyorsunuz bütün şirketler paranızı tek bir hesaba yatırdığı için Ortaya büyük bir miktar çıkıyor.Böylece paranız ortak bir havuzda birikmiş oluyor.
Veya kredi kartı kullanmadan, internet üzerinden güvenli alışveriş yapmanızı ya da istediğiniz kişiye sadece bir e-posta adresi aracılığıyla para yollayabilmenizi sağlayan, bir nevi online bankacılık sistemidir.
Turkpara.blogspot.com 'da Anlattığım programların hepsi PayPal ve E-Gold'a ödeme yapar.. PayPal'den Türkiye'deki bir bankaya para çekmek imkansızdır. Ama komisyon karşılığı bu işi yapanlar var. PayPal hesabınızdaki para genelde alışveriş sitelerinde (eBay,host,domain siteler vs gibi) kullanılır. E-Gold'dan ise aracı siteler vasıtası belli komisyon karşılığında çekilebilir. Ayrıca PayPal be E-Gold hesabınızdaki parayı PTC, PTS sitelerine reklam vermek için de kullanabilirsiniz.Aşağıdaki Resimlere Tıklayarak PayPal ve E-Gold hesabı hakkında ayrıntılı bilgi alabilir ve Üye Olabilirsiniz.


Not : Paypal zaman zaman Türkiye'den gelen müşterilerini yıldırma politikasına giriyor ve elinden geleni yapıyor.Paypal hesabını kullanabilmek için mutlaka kredi kartınız olmalı (veya ABD bankalarından bir hesap).O yüzden türkçe olduğundan dolayı benimde ilk tercihlerimde yer alan moneybookers'i tavsiye ediyorum.(türk bankalarına para aktarabilirsiniz).Fakat bu tür Programların bazılaı moneybookers'e ödeme yapmayabilir.Bu durumda da E-Gold'u alternatif olarak Kullanabilirsiniz.Eğer ödemelerin hepsi tek hesabımda Olsun istiyorsanız mutlaka paypal hesabı almalısınız.Bu durumda Paypalı sorunsuz kullanmak için :

Kredi kartı numarası girip, kredi kartının size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor. yani abd'de bulunan bir hesabı girme zorunluluğunuz yok.

kredi kartının size ait olduğunu kanıtlayabilmek içinde paypal sizden 1.95 $ çekiyor. ve ekstrede yazan 4 hanbeli kodu sizden sitiyor. o kodu yazdığınızda kredi kartının size ait olduğunu kanıtlamış oluyorsunuz ve " Turkish - Verified " yazıyor.

1-2 gün içerisindede çekilen 1.95 $ ı paypal hesabınıza geri aktarıyor

0 yorum:

Yorum Gönder

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.